måndag 30 november 2009

Snart är julen här

I morgon är det den 1 december och de flesta barn är skitglada för i morgon ska de få öppna julkalendrar hihi. Ja, Theodor, han har två stycken som han gått runt med i em och längtat efter att få öppna. Mysigt! Man minns själv hur GOD man tyckte att de där chokladbitarna var. Har ni smakat dem nu? Njae...Mindre goda enligt mig om man säger så hehe.

24 dagar kvar tills tomten ska komma *spännande spännande*. Vi ska till 98% vara på Öland och fira jul detta året och i år har vi även Theodor hos oss. Både jul och nyår. Mysigt. Förra året var han hos sin pappa så då fick han fira jul hos oss på juldagen och annandagen istället. Man får göra så gott man kan...och varannat år tycker jag är mest rättvist.

Vi skulle få en fin julgran av pappa & Ingrid som han hade huggt, men vi kom på att den är inte så lätt att frakta...hmm. Ska åka tåg två ggr nu i dec då Theodor ska hämtas/lämnas så en gran på tåget är ju inte att ens tänka på haha. Så vi får se hur det blir med den... Typiskt! Förra julen fick vi också en ochden var såååå fin och barrade typ ingenting alls..ändå vattnade vi den inte (Vi är sämst på växter, de stackarna), så innan tjugonde Knut så började den barra. Bra gran! ;-)

Hur gör ni med julklappar? Byter ni med varandra eller är det mest barnen som får?
Vi ger barnen men jag och Ida byter. Så klart! *ler*. Vet vad jag ska köpa och hon kommer bli sååå glad hihihi (svaret kommer om sisådär 25 dagar *ler*).


Nu är det bara snön som fattas....men rätt skönt att slippa minusgrader. Här i Lund har vi runt 10 grader om dagarna. Ganska skönt... I allafall när man är på en ur&skur-förskola hihi.

Natti natti

1 kommentar:

Familjen Wiman: sa...

Hej!

Jag och min man firar inte jul på traditionellt sätt... Vi åker utomlands! Brukar vara borta ca 4 dagar. Vi har hur mysigt som helst på våra julresor och som tur är så har även Emilia fastnat för detta. :o)
Vi har helt enkelt skapat vår egen jultradition!! :o)
Å julklappar? Givetvis så får Emilia julklappar! Och så får hon ge något till sina föräldrar oxå.

Och för att göra mormor & morfar, farmor & farfar nöjda så har de fått varsin dag med barnbarnet innan julafton.

Du har en jättehärlig blogg! :o)

Kram Maria (med dotter o man).