måndag 19 april 2010

Äventyr i dalby

God kväll!

Vill börja med att säga att "VA GLAD JAG ÄR!!" Ja, att ni är så många som vill fortsätta att följa min blogg! Alla som frågat kommer att få läsa den...men det kommer att ta lite tid innan den blir låst pga att jag måste sitta och skriva i allas mejladresser i en ruta här på inställningarna. Vissa av er skrev ingen mejladress och jag har de flesta men inte allas.

Idag hade Theodor ont i magen när han vaknade men var som vanligt så han gick till dagis utan problem som vanligt... och när jag hämtade honom hade han fortf ont i magen. Vi kom hem tidigt idag för jag slutade kl.14 (som jag gör EN gång på 4 veckor = skönt).
Kände på T och han var väldigt varm. Tog febern och jajjemän... Den var där. Han låg i soffan hela em och åt lite fil till kvällsmat. Ville inte ha det vi gjort och innan vi var klara gick han in o la sig i sin säng under täcket helt blank i ögonen. Jag läste en bok sen somnande han gott...

Så typiskt..i morgon skulle jag o alla mina kollegor till Ystad på utbildning och jag o R-M skulle på samma workshops med bla. utematlagning. Jag som skulle åka dit med min nya matkåsa haha... JAAA..jag var faktiskt stolt över mina nya fina röda kåsa! :-)
Jag tyckte lite synd om mig själv så för att låtsas att jag ändå skulle dit i morgon, traskade jag till Nova och gick in på Stadium. Jag köpte en rygga, en bra sådan + tre drickkåsor (till mig, Ida och Theodor). Vi behövde ändå en ny rygga för den enda vi har nu är en grön med Tarzan på haha. Inte alltid så roligt att bära den ;-). Det är simhalls-ryggan .-)

Lite bilder nedan är från en mysig eftermiddag i Dalby stenbrott, samt ett foto på ett par arbetskillar på lekplatsen - Theodor och hans kompis Elias :-)Lille söte Lego som vi passade i helgen.
Elias & Theodor bygger hus

Theodor på en "liten bänk" i Dalby

Våren är kommen och snart kommer sommaren! Det går fort....

Jag låg i en buske och smygfotade Lovisa, Ville och Lina...men det ser ut som om Ville ändå såg mamma långt där borta i enebusken haha.

Lite halvloj så där i skogen...men vad gör väl det? :-)

Väntar på att maten ska grillas klart!

En del av Dalby stenbrott. Vi satt på andra sidan...där uppe. Man ser det inte här, men vattnet är grönt...nästan turkost. Jättevackert där!

Theodor gör tummen upp! Toppenkul med utflykter ju :-)

Letar sten att "kasta macka" med

MrT har slagit sig ned bland alla fina vitsippor. Glad kille!

Man kan göra mycket i skogen...Lite gymnastik tex :-)

Mina tre finaste!Så himla vackert är det där! Man ser inte riktigt på kort...

På väg...

Leker Star Wars :-)

Hihii....gladskitar! :-)

Stora killen 6 mån, sitter själv och kikar på vitsipporna.

Spännande! Han skulle äta en haha...men han hann inte börja tugga ;-)

Liten piga får avsluta vår saga denna dagen :-)4 kommentarer:

ღ MolnTuss ღ sa...

ღ Ja där e Jätte fint :-) Vattnet är helt magiskt

Anonym sa...

hej jag vill gärna fortsätta läsa din blogg , har läst sen du började!!! Ha de bra i vilket fall som!! kram Claudia claudia.d@telia.com

Jessika sa...

Hej!

Vilka härliga bilder!!

Kanske jag å era pojkar kan fotas ihop när jag har min Star Wars T-Shirt? :-)

Vet inte om Emmelie har skrivit och sagt att vi vill fortsätta att följa din blogg, men det vill vi iaf.

emmelienilsson79@hotmail.com

Tatueringar är visst som en drog. Längtar efter att göra nästa. :-)

Kram på er alla

Anonym sa...

Jag vill fortsätta följa! =)