torsdag 29 april 2010

Förfrågan om att kunna läsa...

Hej mitt i maten! :-)

Jag vet att många läser min blogg och vill fortsätta att göra det också. Jag har fått många mejl om mammor framför allt som vill fortsätta att läsa och självklart! Ni ska få fortsätta att läsa.
Jag vill mest lösenordsskydda bloggen pga att det finns många idioter ute i samhället och jag vill inte att ALLA ska ha tillgång utan jag säger ja eller nej, genom att sända er lösenordet till den andra bloggen sen.
Ni som vet med er att ni redan mejlat mig kommer att få lösenordet när jag har tid och fixat....dvs snart :-)
Ni andra som är inne och läser men kanske inte läst på ett tag, ni har fortf chansen så klart att skicka mig er mejladress så kan vi säkert fixa det! :-)

Denna bloggen kommer dock vara kvar till om någon vill kolla in på någon filmsnutt då och då... Så ni kan ju spara den, men den nya (nygamla) är i allafall www.lolaloves.blogg.se.

Hej hopp!

14 kommentarer:

Suss sa...

Bra att du går tillbaka till den gamla, det är lättare att kommentera hihi =) vet inte om du har min mejladress, har inte ändrat den, men har du inte den så skicka bara via fb =) Hoppas att ni har det vårfint i skåneland =) kram

Anonym sa...

Hej,

Jag skulle gärna vilja fortsätta följa din blogg. jag har följt din blogg nu i ca 1 år från o till och jag tycker att det alltid är roligt att läsa om era äventyr.

c_stromberg@hotmail.com

/Camilla

Laura sa...

Hej.
Jag hoppas också kuna följa din blogg, jag har följt den i snart ett år o gillar hur du beskriver eran vardag och kärleken till din fru o fina barn!
Min mailadress: lilladsmamma@hotmail.com

Kramar frå en läsare i nederländerna!

Anonym sa...

Hej!

Jag skulle tycka att de vore jättekul att få fortsätta att läsa din blogg. Jag och min fru är nyblivna föräldrar sedan två månader och det är roligt och inspirerande att läsa om er familj, speciellt då ni också är en regnbågsfamilj.
Min mailadress är: lilla.a10@gmail.com

/Anna

Anonym sa...

hej!jag vill också gärna läsa vidare på din blogg!Vi är en regnbågsfamilj på två som om fyra veckor ska bli tvillingmammor!(korrenoborren på familjeliv)kul att följa andra mammor tycker vi!
kramar från götet!
liz_hargitai@hotmail.com

Mickis sa...

Jag vill gärna fortsätta följa!
Har följt din blogg nu i några månader, tkr den är väldigt intressant, väldigt bra blogg! =)

Min mail är: snyggishsnyggish@hotmail.com

Hoppas jag får fortsätta följa eran/din blogg!

Katarina sa...

Hej!
jag har följt din blogg ca ett halvår, jag tycker att du skriver så bra om dina tankar och din familj! Jag är en mamma med tre utflugna barn. Vore kul om jag får fortsätta följa din blogg!
Hälsningar Kattis. Min epostadress är katarina.stjernfelt@gmail.com

Nina sa...

Hej. Fantastisk blogg du har! JAg skulle gärna fortsätta läsa om jag får.

Mvh nossretepanin@yahoo.se

sophie sa...

Hej hopp! :)
Jag fortsätter väldigt gärna att läsa om jag får.

Kram på er!
sophiebw@hotmail.com

sophie sa...

Hej hopp! :)
Jag fortsätter väldigt gärna att läsa om jag får.

Kram på er!
sophiebw@hotmail.com

Katarina sa...

Hej igen!
Jag skrev till dej för några dagar sedan, att jag gärna ville fortsätta och läsa din blogg.Jag har inget hört från dej, beror det opå att det inte är ok eller att du inte hunnit med att skicka lösenordet?? Jag vill be dej att skriva till mej hur eller hur.Så slipper jag fundera mer över detta!
Ha det fint!
hälsn Katarina
katarina.stjernfelt@gamil.com

Anonym sa...

Hejsan!
Jag och min flickvän kikar ofta på er blogg! Är själva sugna på att snart bilda familj och tycker det är så underbart att läsa om ett annat gaypar som lyckats! det är precis såhär vi också vill ha det om några år! :) Om vi får även om vi inte känner er, vill vi väldigt gärna kunna fortsätta läsa bloggen!

MVH Anna och Katarina

anna_fagerlund@hotmail.com

Anonym sa...

Hej! Kollar du nånsin denna blogg, vill gärna fortsätta läsa din blogg. Hur ska jag göra?
Kram Iris

Anonym sa...

I'm not sure why but this blog is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I'll check back later and see if the problem still exists.
Also see my web site: Singapore Tuition