onsdag 21 april 2010

Hemmakväll

God kväll!

En dag som jag trodde skulle bli vägen mot arbete i morgon blev en dag hemma även då.. Theodor hade ingen feber på fm och var pigg så jag ringde mitt jobb och Theodors dagis och sa att vi kommer i morgon. Två timmar senare låg han med 38.2 i soffan igen...så det var bara att ringa igen och säga att vi inte kommer i morgon.
Han somnade i soffan o jag var ute och gick en prommis med Ville. Skönt att komma ut lite.
Gick och hyrde filmer, en till T och två till oss. Det blev "Äntligen midsommar", "Wallander-Arvet" och "Upp". Den hade T redan sett men men...
Det är det som är så synd (men ändå bra så klart tycker jag) att man laddar ner så mycket film så barn nu för tiden hinner ser alla och många. Personligen tycker jag det är mysigt att kunna gå med barnen till filmbutiken och välja film. Då är det ju en stor grej! Nu är att hyra film, som vad som helst.. Det kan jag tycka är lite trist. Faktiskt.

Men han blev glad i allafall och i kväll blir det nog "Efterlyst" för oss istället för film. Man får ju ha dem i en vecka så :-)

I morgon ska jag se om det finns någon klipptid till mig. Håret växer fort! Inte kul när man har kort. Det är ju inte billigt att klippa sig precis...
Vi får se! Antingen blir det kortare....eller får jag se ut som en hottentott lite till :-)

Nu ska jag i allafall skicka iväg lite vinnarmejl till personer som vunnit det jag lagt ut. Blev minsann över 500 spänn så jag e nöjd :-) Spreciellt då det mesta som jag la ut är köpt på tradera av mig tidigare. Tradera - I LOVE!

5 kommentarer:

Suss sa...

Tradera är helt underbart, har införskaffat många godingar till min blivande knodd =) Tur att unisex finns, får ios veta vad det är för något litet knyte 5 maj, visst kollade ni könet på lillkillen? Sköt om er och hoppas att T är feberfri idag kramar

Carola sa...

Men Suss! Ska ni ha bebis!!?? Det har jag HELT missat! Va faan haha.. VA KUUUL!! Grattis!!!

Gud så mysigt hihi.. När är det bf? Jo, vi tog reda på att det var en liten kille :-)

Gud så spännande :-) Tror ni får en kille ni också ;-)

KRAM!

Suss sa...

HIhi, jomenvisst serru det är en liten knodd i magen, går in i v 22 snart =) Vi skall göra 3D ul med kön den 5 maj, så spännande =) Jag är helt övertygad om att det är en kille ;)Tänk vad förvånad jag blir om det är en liten tjej hihi kram

Anonym sa...

..hej hej! Jag läste nedan att du ska låsa din blogg och jag kikar titt om tät in här och läser! Jag gled in på din blogg för länge då jag läste Lina H blogg..sen dess är jag en flitig läsare! Gillar verkligen ditt sätt att skriva!..kikar även in på din Idas blogg, superschysst! En ljuspunkt i min vardag :)

Ok, finns det möjlighet att få ta del av era bloggar i framtiden?

/Linda Skala (växjö-bo)

Hanna sa...

Hejsan!
Jag har också bara halkat in på din blogg och läser den nästan dagligen.
Är själv tillsammans med en tjej och vi diskuterar frågan om att skaffa barn. Så jag skulle väldigt gärna vilja fortsätta läsa din blogg om det skulle gå bra!?
// Hanna