torsdag 29 april 2010

Hello!

God morgon säger jag och Ville! Han var med mig uppe idag som alltid på vardagarna. En stund...sen har han den ljuva möjligheten att lägga sig igen och somna om. Det har inte jag.
Han är i den så kallade lyxfällan ;-)
Visst e han fin i sin våriga outfit! Byxorna och strumporna hittade jag på Lindex och bodyn på H&M. Tycker det var jättefint! Somrigt liksom :-)

Jag har knepat och knåpat med min mejl och att göra den skyddad men det funakr liksom inte. Jag gör som det står men likförbannat så är den tillgänglig för alla i allafall? Hmm...
Så nu i morse kl.06 haha..beslutade jag mig att jag fortsätter helt enkelt där jag slutade sist... På www.lolaloves.blogg.se för där kan man lägga in ett lösenord (som man inte kan på denna bloggsidan), så jag kommer fortsätta att skriva där fr.o.m. nästa gång.. Innan jag avslutar på denna sidan så kommer jag bara att lägga in ett par filmsnuttar på Ville då han väer så det knakar och det är ju lite kul att se för släkten (och er andra också kanske)..
Så scrolla ner till morgonbilderna och filmerna från april månad.


Leker med brorsans Villa Villerkulla :-)

Han intar krypposition numera. Bra jobbat Ville!


Ville i Göteborg... Där fick han jäklar fart på gåstolen! *s*

Imse Vimse är en festlig låt tycker Ville :-)

Kryptagen....snart

3 kommentarer:

Elina sa...

Hej! Tråkigt att man nu inte längre kommer kunna följa er fina familj, men jag förstår så klart varför det nu blir en skyddad blogg. Att läsa här har gett glädje och inspiration, tackar!

Annica sa...

Fina brallor han har Ville, Isabella har likadana:) Ses snart:) KRAM

Dao sa...

Hej!

Nu e jag inget datageni precis.. ;o) men jag lyckades ju låsa min blogg. Undrar varför det inte funkar med din?..

Ha en skön dag!

Kram Maria m fam
Ps. Hoppas man får hänga på till nästa bloggsida! :o)