tisdag 6 april 2010

Påsken är slut och det är april - äntligen!

Måndag, eller förlåt TISDAG är det ju idag! Man e lite knäpp efter all ledighet och jag tycker det känns som måndag i vilket fall.
Lämnade Theodor på dagis idag innan jobb som vanligt men i eftermiddag hämtas han av sin pappa. Han skulle egentligen vara där nu också men eftersom hans pappa har jobbat hela påsken så fick han vara hos oss. Så på måndag kommer han till oss igen och sen är han 2 veckor osv. Theodor har kommit in en ny trots som heter "Jag har inga öron och jag testar och ser hur lång tid det tar innan någon blir arg på mig och hur många ggr dem orkar säga till mig innan dem ryter till ordentligt". Ungefär så.
Han gör precis tvärtom och hoppar upp och ner och helst inpå Ville också, för att han vill vara nära Ville...så klart. Men eftersom han ligger på golvet så är ju risken ganska stor att T hamnar på V och ja...
Så många tillsägelser har det blivit i påsk och inte bara av mnig och Ida utan även av andra. Jag känner igen honom i hur 6-åringarna på mitt jobb är och hur andra barn i den åldern har varit. Pratade dessutom med en vän som har en 7-åring nu och hennes son var också sån, så det går ju/nog över :-)

Han e underbar i allafall, lille Theodor och så kärleksfull mot Ville. Det värmer mig allra mest.
Syskonkärleken som verkligen lyser!
Idag sa han "Kommer Ville sakna mig när jag är hos min pappa?" Klart han kommer lilla älskling. Alla saknar dig. Då log han och pussades.

NU ska jag ta hand om mina barn här och om 3½ timme slutar jag. Ida skulle laga min favorit i kväll - Thaimat *mmmm* och sen ska vi planera lite. Blivande resor och lite annat smått och gott. Älskar att planera och allra hekst med min fru.


Kram på er!

1 kommentar:

Dao sa...

Som jag kände igen mig när jag läste detta inlägg. Emilia är i samma trots som Theodor. Kan vara riktigt drygt emellanåt men som tur är så är de ju inte så hela tiden... och det kommer ju gå över! Dagisfröknarna säger ofta till mig: Fortsätt kämpa o va som ni är!! Ni kommer att tjäna på det i längden!!
Då känner man sig stolt som mamma! :o)

Kramar Maria m fam