fredag 16 april 2010

Run Lola, run!

Igår blev Ville 6 månader. Jag fattar inte att han redan är ett halvår! Ett halvr till..sen är han liksom 1 år och säkert spatserar runt och har sin egen vilja (vilket han redan har hihi).
Så idag blev det lite firande när vi kom hem från Theodors dagis där de idag hade drop-in för föräldrar och syskon. dem har det en gång i månaden med fika som barnen gjort och så sitter man ner och pratar en stund. Jättetrevligt!

När vi kom hem hoppade Ida i badet med Theodor & Ville och efter det fixade vi tårta som vi skulle äta efter kvällsmaten. Theodor var taggad och ville så klart hjälpa till :-)
Ville fick paketer. Två stycken, varav en var en polispyjamas som brorsan har och i den andra var det en blåvitrandig fin tröja från p.o.p.
Kvällen var lyckad och efter Idas spökberättelse för Theodor i sängen och min Miffy saga för Ville, somnade barnen och jag....Jo det är sant.... jag tog på mig mina nya snygga Nike löparskor och min bästa löpar-outfit jag kunde hitta (dock var tröjan lite för kort haha) och sen gav jag mig ut i solnedgången och sprang i en helvtimme! Jo, det är sant! :-) Haha...Helt impad av mig själv faktiskt. jag som ALDRIG springer, sprang från huset och fortsatte till jag kom hem igen efter 30 min. Och vet ni vad? NU vet jag vad den där "andra andningen" är som man tydligen ska komma in i för att orka. Efter en km ungefär så blev det inte jobbigt längre utan jag bara sprang o sprang... Kändes faktiskt riktigt skönt, så nu ska jag verkligen försöka springa 5km varannan dag + 100 situps (vilket jag oftar gör ändå)...så ska jag nog blir liiite fit till beachen i sommar :-)Theodor hjälper till med tårtan...och "provsmakar" kiwin ;-)
Nöjd kille!

Ännu en nöjd liten kille...som nu är 6 månader gammal.

Kämpar med sitt paket haha...han drog o slet och det lät väldigt jobbigt haha.

En skymt av den färgglada, goda tårtan!

Godiset på tårtan var godast....Så klart! ;-)

Nike-beklädd....From top to toe ...*Just do it*

Natti natti

Inga kommentarer: