torsdag 8 april 2010

Provet

God morgon!

Fint väder idag också ser det ut att bli. Underbart! Igår hade vi utedag på jobbet som varje onsdag och först 16.30 gick jag in för första gången den dagen med barnen. Både dem o jag tyckte det var gabska skönt. Ida skrattade åt mig när jag kom hem för jag hade blivit röd i ansiktet haha... Då vet man att vårsolen tar bra! ;-)

Igår kväll satt jag sen och övade till mitt svenskprov (och ev. intervju) som jag ska göra i kväll hos polisen. Jag är rätt nervig men försöker att inte tänka på det så mycket. Jag gör vad jag kan och det är många som inte kommer vidare till intervju och fystester. Tror det är 2000 av ca.10.000 så... Man får ha ett jäkla bra flyt om man ska vidare. Vi får helt enkelt se.
Jag kommer söka vidare annars till hösten igen. Kan ju söka ett antal (8) ggr innan jag e för gammal...usch. Så struntar man i det har man ju inte en chans men söker man så har man i allafall gjort vad man kunnat. Jag VILL bli polis!

I dag på fm skulle vi egentligen gått till familjerätten och pratat med en kvinna om den blivande adoptionen jag ska göra av Ville, men hon var tvungen att boka om pga av sjuka barn..typiskt. Allt tar ju ändå så himla lång tid i detta sammanhang så vi hoppas snart på en ny tid.
Jag är ju hans mamma...men ändå inte och det känns knepigt ibland.
När jag väl gjort en närståendeadoption så är Ville min son lika mycket juridiskt sätt som Theodor. Det är bara att han inte legat i min mage.Nu ska jag gosa med min lillprins lite innan jobbet kallar och jo minsann...Nu har jag solen i ögonen. Skarp morgonsol. Underbart!!

3 kommentarer:

ღ MolnTuss ღ sa...

ღ Jätte Lycka Till ღ

Kram

Veronica sa...

All lycka till vännen!!!

Kramar

Anonym sa...

Du skriver att du satt och övade på svenskprovet, hur då? Har du hittat några övningar någonstans och i så fall var? Tacksam för all hjälp? /Karolina