lördag 10 april 2010

Lördag i ljuva Göteborg

Bilder kommer sen... När vi kommit hem till Lund igen men idag OCH igår också för den delen så hade vi jättetrevligt hos Sofie och Markku där vi nu bor då vi är i Göteborg. Deras barn Mira & Siri är ju också hemma så Ville tycker det är kul med barn i sin närhet.
Igår kväll lagade Markku god (men stark) thaimat sen pratade vi en stund innan läggdags. Vi var trötta, jag o Ida så vi somnade fort.

Idag vaknade Ville halv sex och då var tjattret igång haha. Han snackar som mest på morgonen och då är allt så högt också när man just vaknat. Efter frukosten så fick Ida skjuts av Markku dit hon skulle ha sin spinningutbildning och när han kom tillbaka promemerade jag, Sofie och barnen (dock inte Siri) till Svenska mässan där barmässan håller till i helgen. Även fotomässa var de i byggnaden så där avslutade vi idag med att kika in. Många fina foton fanns det att titta på!

På barnmässan....oj oj oj, där fanns så mycket att titta och köpa hihi. Bra priser var det på många av sakerna och kläderna, så varsin Me&I tröja fick killarna med olika motiv på, en mugghållare till vagnen som Ida kan ha sin älskade latte i när hon är ute och går hihi, ett par var. och höstskor till Theodor från märket Vincent shoes. Jättefina. Kostade egentligen 499:- och på mässan kostade de 150:-. Ville fick en bitskallra med olika ringar på i olika färger och sen fick han två påsar majskrokar som ska vara så poppis bland barn :-) Jag provade ge honom en som man fick provsmaka och jajjemän, dem var poppis även från Villes håll *ler*. Dem smälter ju så han var alldeles kladdig haha...men han gillade den + att det var lite kul tidsfördriv för honom. han var såååå snäll hela dagen idag! Inget gnäll och ätit bra och sovit bra. Toppendag med honom och jättemysigt.
Förutom alt jag handlade så fick man ju prover i mängder. Nappar och blöjor bla. Toppen!
Ville o mira träffade även på hamstern Smulan, AIK-hästen, isbjörn och Lisebergskaninerna. Mira var jätteglad och hejjade o kramade med Ville inte fattade någonting haha. Han var bara glad. Sen att många människor i montrarna hejjar och pratar med honom gjorde hans leende till max. Min glada lille kille! *kärlek*

Efter mässan blev det promenad med Ville så han kunde sova och jag gick o gick....I två timmar ute i strålande solsken och sen var jag tvungen att ringa Sofie och fråga om hon kände igen gatan jag var på haha. Jag hade gått åt fel håll men jag fortsatte gå och gå och gå.... Såg Kitty (på svt) inne på Hemköp. Även kändisar står o gratisläser tidningar i tidningshyllan ;-) .........

Sofie ringde sen upp och frågade vart jag höll hus haha...men då var jag nära huset dem bor i, så det var ju skönt jag hittade hem på egen hand haha. Jag e känd för mitt dåliga lokalsinne *ler*.



Nu ska vi mysa lite....sen gå o köpa chips och sen äta tacos *mums*

2 kommentarer:

Anonym sa...

AIKhäst i Göteborg är nog inte så poppis hahah IFK IFK IFK!!! Haha men söt va den!

Anonym sa...

puss sofie