lördag 20 februari 2010

Sjukstugan fortsätter

Det tar aldrig slut med snorigheter och andra sjukdomar...
Igår var lille Ville hos läkaren efter att vi misstänkt att han kanske hade öroninflammation och ögoninflammation. Mycket riktigt så hade ögoninflammation + dubbelsidig öroninflammation. Lille stackarn... Han fick penicillin som inte är det lättaste att få i honom då han spottar ut det mesta. 5ml är ganska så mycket för en sån liten plutt.
Igår kväll hade han 38,4 med alvedon i kroppen. Idag känns den lite lägre men ska ta den sen. Han sover gott nu..


Ida & Theodor är på lördagsgympa på gerdahallen (www.gerdahallen.se ). Theodor tycker det är jättekul där så vi försöker gå dit varje lördag som han är hos oss.
I eftermiddag ska vi sen till en ny godisbutik. Eller den är inte ny så..men vi har aldrig varit där och jag vill också dit hihi...så T o jag är laddade inför lördagsmyset i kväll haha.

I kväll sen kommer Madde & Ullis + Lego I think. Vi ska äta tacos tillsammans o mysa. Det var längesen vi träffades så det ska bli kul! Madde ska dessutom klippa Theodor. Han ser ut som en liten hottentott just nu hihi. (Madde är både min, Idas och Theodors frisör).

Så dagen blir ändå mysig men man önskar ju så klart att alla var friska och pigga också.
Man blir nästan så där lite ledsen när man ser på Ville.. Han mår ju inte bra ändå är han så glad och ler åt alla som ser på honom. T.o.m till läkaren igår.. han var så glad och sen undersökte dem honom i öronen och då gjorde det ju så ont och det stora leendet förvandlades till smärta och gråt. Små barn...Så oskyldiga. Och det gör så ont i ett mammahjärta.

3 kommentarer:

Lina hård sa...

Ajajaj, ja vi har nu varit på akuten med Olle i Ljungby då jag krävde det pga snöovädret och mycke riktigt som jag trodde så hade han öroninflammation på höger öra. 40 graders feber och inget gott humör som sötnosen Ville verkar ha :) puss

Anonym sa...

Ett smart sätt att få i han det är att spruta in det ganska långt in i mungipan..eller håll för hans näsa så sväljer han automatiskt.....nej,det är inte tortyr.....huvudsaken är att han får det i sig..

kram Johanna

Carola sa...

Han får i sig rätt bra genom spruta...utan att hålla för näsan ;-)