söndag 7 februari 2010

Lördagsmyset är kommet

Igår lördag tog vi oss in till stan efter en seg morgon med god frukost i lugnet. Blåsigt ute men vi hade mysigt och Ville låg gosigt nerbäddad i sin mysiga åkpåse så han frös inte.
Vi tog en runda till Sankt Erikshjälpen där vi fyndade loss haha. Dem bruakr bara ha en massa bråte...men vi hittade två burkar i retrostil för 35:-/st och sen hittade vi lite saker som vi ska hämta på tisdag för vi kunde inta ta allt med vagnen. En bärstol till Ville fårn Haglöfs hittae vi på 35 spänn haha...Som hittat! Sen hittade vi en korgstol och en blomlåda som ska målas om i vitt samt en ljuskrona i smida...lite chabby chic-stil, så vi var mycket nöjda!

Efter den unk-luktande second hand butiken så tog vi oss till Panduro Hobby och köpte lite papper till våra scrappisar vi håller på med här hemma *mysigt*.
Kvällen var vi suuuperladdade inför Melodifestivalen men...Hallå!? va hände med det programmet? Det var det sämsta jag sett i mannaminne alltså. Och DÅLIGA programledare som hade världens sämsta skämt. Inte ens publiken skrattade ju...ja gud.. Nä vi var mycket besvikna och satt o messade med Johan, Lina och Lovisa och alla dem tre undrade också haha..
När vi sen satte oss för att scrappa så var det vääärldens gräl i grannlyan och det bara skreks. Blev nästan lite skraj :-S Först gräl innan man ska sova och klockan 05 vakande vi av att nån annan granne hade sex. Jodå det hördes haha.. Lätt o somna om då *s*. Jag började garva och Ida bara: "Ssschhhhhhhh"...Haha. Ja vilket jäkla dygn :-)

Här är brukarna vi köpte...kommer passa fint i vårt blivande
Chabby Chic- hus ;-)
Inte några Gucci-påsar här inte haha

Min vackra fru posar i sin nya snygga jacka.

Love is really in the air!


1 kommentar:

Unknown sa...

Ja eller hur va inte Mello nåt o ha.. Fast det har jag ju aldrig tyckt iofs.. Schlager ligger längst ner på min favvo-musik-lista till skillnad från er! ;)
Kram