onsdag 2 december 2009

Iskallt väder

Hej svejs!

Visst är det konstigt...I oktober (här nere i Lund i allfall) kom höstkylan och gula löv så fort det blev oktober...och idag, den 2 december var första morgonen jag fick skrapa rutorna på bilen och idah när vi var på utedag med barnen på jobbet så kom några snöflingor.. Att det stämmer så bra som man tänker att det ska vara. Skulle vara mysigt om julen blev vit...men som vanligt så blir den nog grön som alla andra jular. Tyvärr.

Utedag idag som sagt *brrr*. Idag var det riktigt kyligt att vara ute så pass länge. Från 08.30 till 13.00 var vi ute. Skönt och mysigt men kallt på samma gång. Vi år god köttgryta med ris i kåsor *mysigt*.

För er som var så anti blogspot med att kommentera så ska det nog funka att kommentera nu utan att skriva i en massa saker som ni skrev att man var tvungen att göra.. Jag vet inte för jag har inte testat själv med....prova får ni se om det är bättre nu?! :-)
Igår fick jag en film på posten - "Flickan som lekte med elden". Hade en VIP-film tillgodo från home enter så jag valde den. Älskar de där filmerna och nu går ju 3:an på bio (Luftslottet som sprängdes), så vi får väl skaffa barnvakt ett par timmar snart så vi kan gå och se på den :-)

Igår började Ville med ett nytt ljud...typ det första ljudet efter hans skrik (som dock håller i sig och lär väl göra några år till haha...då och då i allafall). Han började med att säga "åååooohhh" :-)
Formade en söt liten mun, fångade ögonkontakt och sa så. Supersött! :-) Theodor tycker det är jättemysigt med lillebror och man märker kärleken mellan dem. Ville följer gärna Theodor med blicken och Theodor är gääärna nära Ville *mysigt*.


I kväll kanske en liten movie kommer upp här på bloggen igen. Filmade Theodor igår och hans bläckfiskkorv till middag. Jo, bläckfisk...det stämmer hihi.....Kolla får ni se ;-)

4 kommentarer:

Carola sa...

Skulle bara själv testa om det gick att kommentera här... så nu provar vi :-)
/Carola

Lina sa...

Härligt om de ufnkar utan lösen o så:), men hur gör man så det försvinner??

sara sa...

heeeej
va med jenny h på luftslottet!!!!!1 skiiiitbra den me!!!

Anonym sa...

Testing testing....

får läsa en annan dag,ska snart till jobbet=)

Kram,Johanna