onsdag 30 december 2009

Minne som alltid finns till hands

Jag kom på en bra grej att skriva om som jag själv började med när jag var gravid med Theodor. Det var att skriva en dagbok. jag började skriva närj ag var gravid, hur jag mådde, datum för olika saker och hur stor han var då och då. När han väl var ute så sparade jag i en låda undan en blöja för nyfödda, hans första två nappar, hans första bidy han hade på webbis-bilden på nätet samt hans första kläder han hade när han åkte hem från BB.

Vi har så klart gjort samma sak nu till Ville och jag älskar att fixa med sånt. Till Ville har vi även sparat tidningen den dagen han föddes, grav.testet mm..Jättekul att ha för killarna sen när dem blir stora.
Idag la jag även ner varsin glödlampa och varsin 50-öring. varför?
Jo, för att glödlamporna ska inte tillverkas mer och 50-öringen försvinner väl till nästa höst tror jag det var sagt. Så det är kul minne. Det kommer dem ju inte annars att minnas :-)

Så vill ni ge ert/era barn vacka och fina minnen från dem själv och från världen omkring... Gör en minneslåda och ge dem när dem blir vuxna. Ett fint minne tycker jag i allafall :-)

Jag ska även göra varsitt fotoalbum till barnen med kort på hur saker och ting ser ut nu nästa år - 2010. Foto på mjölkpaket, deras favoritglass, tablettaskar mm... Jättekul att ha!
Många tycker ofta man är för ambitiös och undrar hur man orkar?
Ja men jag tycker sånt här är kul! Inte minst för att göra fina saker till sina barn.

Bara ett litet tips från mig! ;-)



Denna snygga hummeljackan kom idag med posten till Theodor.
en vann jag på Tradera. I love Tradera :-)
Så här fin är Theodors toalett nu när han fick ny badrumsmatta och andra små
ankor här och där *ler*.


Har ni inte provat spela New Super Mario Wii så GÖR det om ni gillade
Super Mario när det fanns på början av 90-talet. SÅÅÅ KUUL!!
Nu r det dax för en omgång igen haha.
Ska försöka filma lite en dag så ni får se den nya modernigheten haha.



1 kommentar:

Anonym sa...

Jaaa att spara minnen är skoj, Johan kom på igår att nu då patientbrickorna förvinner så kan vi väl spara dom... så jaa det kommer vi oxå spara bla hihihi...man har ju både teckningar från varje år sen de började rita,funderar på att tatuera in alla barnens första huvudfotingar,sen har man hårlock, tänder, brända nappar i ugnen som vera fixade då hon var liten, första kläderna, alla nappar som jag sen ska hänga runt halsen då de tar studenten faktiskt och massa annat skoj, hahaha... Jaa det är skoj å spara. Puss LinaH