lördag 2 januari 2010

God fortsättning

GOD FORTSÄTTNING PÅ 2010

Nu är vi hemma i Lund igen efter att ha firat en dundermysig nyårsafton hos min pappa & hans sambo Ingrid i Smålands skogar i ett riktigt "Bullerby-hus" som dem bor i. Ett hus från 1800-talet som pappas sambo själv har haft som barndomshem, så gamla tapeter kvar, fina möbler och porslin att äta på. Så mycket historia bakom allt och såååå fridfullt. Ja, vi hade verkligen mysigt där. Nästa jul ska vi även fira där. Men det är ju ett helt år tills dess *ler*.

Med på nyårsafton var också min syster och hennes familj. Alla barnen var också med. Deras tre-Victor, Oliver & Nellie. Sen våra prinsar -Theodor & Ville.
Vi åt tre rättersmeny som Ida och Ingrid hjälptes åt med.
Avocadosoppa med kallrökt lax till förrätt, älggryta med kokt potatis & sås till varmrätt och glass med med papparkaks-och daimkross i. Supergott var allting och jag blev apmätt. Precis som det ska vara :-)

På kvällen efter maten fick barnen byta sina julklappar eftersom de inte träffades i jul + att pappa och Ingrid också hade köpt så fina klappar till dem alla.
Theodor fick ett stort Scooby-Doo spel som man byggde upp något slott av något slag (som han önskat sig) och Ville fick fina kläder (bilder kommer i kväll elelri morgon på hela dagen).

Alla barnen (ja, inte Ville) sprang runt och lekte och det var fullt hus med skratt och ibland gråt av trötta barn. Speciellt när klockan började närma sig tolvslaget.
Klockan tolv var alla ute och smällde i allafall. Ville sov..och det var den ende som sov. Resten var exalterade av alla raketer och pappa och syrrans sambo hade nog roligast haha.

Theodor somnade 00.59 på nyårsnatten och syrran m. familj åkte hem till sig.

Det var lite om vår kväll och fler fakta och bilder kommer.....men nu ska vi ut i solen och in till stan och mysa. Jättefint väder!

Kram banan

Inga kommentarer: