lördag 9 januari 2010

Snack-man

Ville babblar på som sjutton nu om dagarna haha.
Undrar vad han har att säga liksom hihi. Nöjd med livet i allafall :-)



Idag stod han själv upp på golvet och vilade händerna mot Idas knä! Stark! Han kommer nog gå tidigt...mot min fasa haha ;-)
Jag tyckte det var skönt när Theodor gick vid 14 månaders ålder :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Att han går tidigt är inget positivt och inget man ska skynda på för det skapar problem med deras ben/fötterrygg...Min kusins dotter gick när hon var sju månader,sprang när hon var 8 månader i stort sett och hon har jätteproblem med att gå ordentligt med sina fötter,som har blivit "sned gång" och knäna är inte bra heller....Varför har så bråttom med att få honom att stå lixom? Tänk på hans lille kropp som ska orka med hans tyngd....

Hans tid kommer lixom,förstår inte varför man måste ha så bråttom med allt...

Kram Jojjo!

i sa...

Oj vad tidigt hon gick. Nej vi hoppas verkligen inte att han går SÅ tidigt. Vi brukar sätta honom i sele framåtvänd istället och håller såklart alltid om honom när han står upp så att han kan se. Han har blivit mycket starkare i huvudet nu också så nu är magen lite mer poppis.

Du har så rätt=) Skynda långsamt. Vi försöker bara fånga de små ögonblicken på foto och allid kul att lägga upp på bloggen, men han står verkligen inte själv lillen he he.

/Ida